duminică, 28 februarie 2010

EMISIUNE CU ... MIRESE






















































După cum bine ştiţi, emisiune "Clubul Victorioşilor" este una plină de surprize şi de inedit. După ce am transmis în direct din Cartierul lui Moş Crăciun, de la patinoar, de la "Zilele Zâmbetului de Copil", din Casa Sindicatelor şi din multe alte locaţii, astăzi mai marcăm o premieră: o emisie live de la Târgul de Nunţi organizat la Centrul Cultural Aninoasa. Trecând peste ignoranţa unui participant şi peste neprofesionalismul unui organizator (amândoi feriţi de Dumnezeu în privinţa priceprii a ceeace se întâmplă în jur), emisia a decurs bine. Mulţumiri echipei tehnice, lui DJ Lucian, prietenilor de la Revo Center şi celor de la Salonul "FITZE"!Muţ-umiri şi celor două "mirese" , Ana şi Izabela, pentru concursul dat la bunul-mers al emisiunii. Un nou prieten-colaborator, Carlos, a fost şi domnişor de onoare, în timp ce Andrada, Bianca şi Loredana au fost înfrumuseţate de fetele de la "Fitze". Ca nişte veritabile mărţişoare vii au fost componentele Şcolii Micilor Vedete şi cele ale Clubului Victorioşilor, îmbrăcate - în marea lor majoritate - în alb şi roşu. Şi aceasta pentru că primăvara este foarte, foarte aproape...Ş-a cântat şi s-a dansat, au fost trecute în revistă standurile existente, iar la final i-am cântat Mulţi Ani Trăiască Vanessei! Ea a suflat în lumânările din tort şi şi-a pus o dorinţă ( credem că aceea de a deveni vedetă şi mai mare, aşa cum este şi firesc!). Vă oferim şi câteva imagini care sperăm să ilustreze această nouă premieră a emisiunii "Clubul Victorioşilor" de la Columna Tv,. emisiune intrată deja în cel de-al IV-lea sezon.

sâmbătă, 27 februarie 2010

În aşteptarea primăverii - 2




















































































Acum vă prezentăm selecţiuni din şedinţa foto a cărei protagonistă a fost


REBECA

În aşteptarea primăverii - 1



























































































"În aşteptarea primăverii" a fost tema comună aleasă de Georgiana şi Rebeca pentru şedinţele lor foto. Acum vă prezentăm o mică parte din fotografiile realizate cu


GEORGIANA

La mulţi ani, Vanessa!!!





Vanessa Toma a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Ne bucurăm din suflet pentru ea şi pentru familia ei şi îi transmitem sincerele urări de bine, sănătate şi împliniri, precum şi tradiţionalul LA MULŢI ANI!

vineri, 26 februarie 2010

Zilele Bibliotecii "Grigore Alexandrescu" din Vulcana Băi
















































Vineri, 26 februarie 2010, Primăria din comuna dâmboviţeană Vulcana Băi a fost gazda unei manifestări de excepţie. Prilejuită de împlinirea a 105 ani de existenţă ai Bibliotecii Comunale "Grigore Alexandrescu", întâlnirea cea luminoasă a adunat alături elevi şi cadre didactice ale şcolilor Vulcana Băi şi Vulcana de Sus, pe doamna Carmen Vădan , director al Bibliotecii Judeţene "I.H.Rădulescu", pe scriitorul Corin Bianu, poetul Victor Mihalache, Vlăduţ Andreescu - info-officier al Centrului "Europe Direct" din Târgovişte, Filofteia Şerban - viceprimar al comunei Vulcana Băi şi pe mulţi alţii. Pompilia Băjenaru, bibliotecar, a fost aceea care a dat semnalul de reunire şi cea care a făcut invitaţiile la vers, la evocare şi la vizitare de expoziţii. A avut loc şi lansarea volumului de debut "Dor de primăvară" al Justinei Butăroiu. "Şcoala Micilor Vedete" şi "Clubul Victorioşilor" au avut ca demne reprezentante pe Andreea Gheorghe şi Mădălina Zegheru (Grupul "Zuzele"), precum şi pe alţi foşti componenţi ai acestor grupări. Cu prilejul bicentenarului cunoscutului poet dâmboviţean Grigore Alexandrescu, elevii din Vulcana Băi şi Vulcana de Sus au pregătit oaspeţilor cărticele lucrate manual şi recitaluri de poezie. O savuroasă parodie la emisiunea "Clubul Victorioşilor" de la Columna Tv a smuls ropote de aplauze asistenţei. Protagonişti: elevi ai Şcolii din Vulcana de Sus. Gazdele au fost admirabile, astfel încât oaspeţilor le-a fost tare greu să părăsească excepţionalele locuri şi pe deosebiţii oameni din Vulcana Băi.