luni, 22 februarie 2010

Corespondenţă din Bulgaria

HELP FOR HAITI !

Buna noastră prietenă şi colaboratoare Margarita Kovalenko din Sofia şi fiul domniei-sale, Călin, ne-au trimis un apel de suflet pe care îl transcriem exact aşa cum a fost tradus de scriitoarea şi artista din Bulgaria.
"Tarzie dupa ameaza pe data de 12.01.2010 va ramane ca o pagina neagra in istoriei. Cutremurul de pamant de gradul 7 a zguduit insula Haiti s-a aruncat statul mic cu aceias nume in catastrofa total in plina dezordine. Lumea a intrat in soc. Diferite state si decime organizatii sau declansat neintarziat cu ajutor. Avand in vedere efortul facut a mantuitorilor dupa daramaturile au fost salvate decime de oamenii.Dar asta este numai inceputul Dea acum incolo sunt necesare eforturi de a pastra viata si valoarea a cei care au ramas intragi. Poporul lui Haiti are nevoe de a simti ajutorul lumii si fiecare haitian sa presimte solidaritatea noastra. Dumnezeu sa le Binecuvanteaza!

Dupa cutremurul de pamant care a devenit pustiu de pe 12.01.2010 Haiti are nevoe de ajutor grabnic si cu scop bine determinat. Este posibil Lumea s-o ajute unui popor supravietuind o imensa tragedie? Eu sper! Dar lumea nu-i ceva imaginar, asta suntem eu, tu, el, ea. Unitate de indivizi umani fie care in graba dupa calea sa si din cand in cand uitase ca inafara de toate suntem Oameni. Cu speranta ca eforturile nostre cat se poate mai multi oameni sa-si pastreaza viataiar cea mai mare satisfactie va fi sa vedem zambete pe fetele copilaresti. Noi intelegem ca-i necesar de ajutat organizarelor care stau in frunte in lupta dupa cutramurul de pamant, asadar: "Doctori fara de granite", Federatie internationala a crucea rosie si semiluna rosie, UNICEF, Organizarea dupa dreptul uman de ONU si asa mai departe. Multumesc tuturor cei fara ajutorul lor acesta initiativa ar fi fost destul de greu indeplinita."
Adresa site-ului prin care puteţi da o mână de ajutor este : http://www.helpforhaiti.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu