marți, 2 februarie 2010

EVENIMENT EXCEPŢIONAL

Poetul târgoviştean Victor Mihalache este invitat să prezinte la Chişinău

SPECTACOLUL IN-MEMORIAM GRIGORE VIERU

* România va mai fi reprezentată şi de Fuego
* Orchestra „Lăutarii”, Orchestra Simfonică a Republicii Moldova, „Milenium”, Cătălin Josan şi Corul „Moldova” sunt doar câteva dintre numele de pe afiş
* Victor Mihalache este o prezenţă obişnuită pentru spectatorii, radio-ascultătorii şi telespectatorii din Moldova

În zilele de 11 şi 12 februarie 2010, la Palatul Naţional din Chişinău va avea loc spectacolul extraordinar „Strigat-am către Tine…” – in Memoriam Grigore Vieru. Cu doar câteva zile înaintea împlinirii unui an de la tragica dispariţie a marelui poet Grigore Vieru se vor aduna toţi marii artişti ai Republicii Moldova pentru a-i aduce un omagiu. Din România au fost invitaţi la această manifestare îndrăgitul solist Fuego şi poetul Victor Mihalache, în calitate de prezentator al spectacolului. Victor Mihalache nu este la prima prezenţă pe scena Palatului Naţional din Chişinău. A mai prezentat spectacolul dedicat împlinirii a 50 de ani de viaţă a maestrului Nicolae Botgros, concertul de 35 de ani al orchestrei Lăutarii, precum şi alte spectacole de divertisment.
Domnul Vlad Filat, prim-ministrul Republicii Moldova, va fi prezent la spectacolul In memoriam Grigore Vieru, precum şi multe alte personalităţi politice, ale lumii artistice şi ale culturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu