sâmbătă, 20 februarie 2010

O zi încărcată












Ziua de sâmbătă, 20 februarie este una încărcată pentru Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor. De la prima oră au început repetiţiile. S-a lucrat mult pe amplasament scenic şi pe moderarea de emisiuni. Şi asta pentru că este important lucrul şi ştiinţa prezenţei pe scenă sau într-un platou de televiziune. Există reguli care trebuie să fie cunoscute şi respectate. E drept că acum mulţi nu mai ţin cont de ele şi se cred atoateştiutori din faşă, dar rostul întâlnirilor noastre tocmai acesta este: de a forma artişti şi oameni de media de la vârste fragede.
Apoi am urmarit cu toţii, cu interes, emisiunea "M-am născut cu stea în frunte", difuzată de Etno Tv. Raluca şi Măriuca au fost la înălţime şi au reprezentat cu cinste Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor.
Şi imediat am început pregătirile pentru alte prezenţe în emisiuni de radio şi de televiziune şi în spactacole minunate. Ne onoarează invitaţia de a realiza o emisiune cu şi pentru copii pentru o reţea naţională de televiziune. De asemenea, am primit chemare pentru matinalul unui post naţional tv. Proiecte multe şi importante despre care o să vă informăm la vremea potrivită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu