miercuri, 28 octombrie 2009

"Clubul Victorioşilor" la inaugurarea noului sediu Columna TV


Duminică, 1 noiembrie 2009, în faţa noului sediu Columna Tv, de pe Aleea Sinaia din Târgovişte va avea loc un spectacol-maraton. "Clubul Victorioşilor" are onoarea să deschidă acest mare concert cu o transmisiune în direct de două ore, la care avem invitaţi copii talentaţi de la Clubul Copiilor din Răcari. Muzică, dans, poezie, umor, vervă şi spontaneitate, toate acestea, în cadrul ediţiei speciale "Clubul Victorioşilor". Întâlnirea va continua cu folclor, muzică uşoară, surprize, concursuri şi un minunat foc de artificii. Aşa că nu lipsiţi, fie direct de la spectacol, fie din faţa micilor ecrane!!!

O altă invitaţie care ne onorează


Luni, 21 decembrie 2009, Grupul Naţional Şcoala Micilor Vedete-Clubul Victorioşilor este invitat într-un concert extraordinar la Sala Mare a Casei Sindicatelor din Târgovişte, alături de Andra, Călin Geambaşu, Romeo Geambaşu şi orchestra emisiunii "Dansez pentru tine". Va fi o seară de colide şi de cântece de Crăciun, o seară de liniştire sufletescă şi de iubire. Ne onoarează şi ne obligă acestă invitaţie pentru care mulţumim foarte mult!!!

duminică, 25 octombrie 2009

Am fost în cel mai mare şi mai frumos parc din ţară: Parcul Tineretului din Craiova




















































































































La invitaţia Fundaţiei ARtelor DOR din Craiova, duminică, 25 octombrie 2009 am fost prezenţi în Piky Park-ul din abia inauguratul Parc al Tineretului din Craiova. Parc de o eleganţă şi de un rafinamant rar întâlnite. Bianca, Cristina, Pedro şi Victor au realizat mai multe tronsoane de spectacol, au desfăşurat jocuri şi concursuri, iar colecţia de păpuşi de porţelan a lui Victor Mihalache a întrunit foarte multe aprecieri. Piky (alias Marian Răţulescu) a adunat în parcul său ateliere de pictură pe faţă, pictură pe sticlă, modelaj, tatuaje, împletit baloane şi altele. Totul cu ocazia Zilelor Craiovei. Mulţumim pentru invitaţie! Ne-am simţit excepţional, publicul a fost la înălţime, iar vremea a ţinut cu noi.

vineri, 23 octombrie 2009

Înregistrare "(H)Ora Prichindeilor" cu Şcoala Micilor Vedete

Adresa la care puteţi urmări înregistrarea emisiunii este: http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=2036# 19-10-2009, în Flash. Vizionare plăcută!

Imagini de la emisiunea de...duminică
















































Filmările pentru emisiunea "Clubul Victorioşilor" care va fi difuzată duminică, 25 octombrie, începând cu ora 10,00 la Columna Tv au fost efectuate în faţa Casei Sindicatelor din Târgovişte, acolo unde se pregătesc decorurile pentru o nouă ediţie a "Crizantemei de Aur". Copii, părinţi, bunici şi...trecători au intrat în joaca noastră artistică. În plus, regizorul Dan Ţopa, cel care pregăteşte noi şi noi surprize plăcute pentru iubitorii de romanţă şi nu numai. Sorana Ţopa le propune târgoviştenilor un "tronson" de Centru Vechi aşezat în Piaţa Mihai Viteazul. Vor fi şi cafenele acolo şi expoziţii florale...
Apoi am fost cu cei mici apoi un pic la joacă, în Parcul Mitropoliei şi am continuat filmările cu cei mari în sala Teatrului "Junior". O după-amiază şi o seară plăcute şi din punctul de vedere al vremii şi din cel al sufletelor frumoase alături de care ne-am aflat...

Reluare pe TVR şi filmare pentru Columna cu Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor












Din nou vorbim despre apariţiile televizate ale Şcolii micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor. Astăzi, 23 octombrie, dis-de-dimineaţă, pe TVR2 a fost reluată emisiunea "(H)Ora Prichindeilor" în care copiii noştri au fost protagonişti, alături de Corina Dragomir. Începând cu ora 17,00 filmăm o nouă ediţie a "Clubului Victorioşilor". Emisiunea va fi difuzată duminică, începând cu ora 10,00, iar la acea oră actorii Teatrului "Junior" şi o parte dintre victorioşi se vor afla în noul Parc al Tineretului din Bănie, la o manifestare organizată în cadrul "Zilelor Craiovei".

miercuri, 21 octombrie 2009

Invitaţie la Craiova în noul Parc al Tineretului












La invitaţia Fundaţiei Artelor din Craiova, duminica, pe 25 octombrie, vom avea onoarea şi bucuria să evoluăm în Piky Park-ul amenajat în cel mai nou şi mai modern spaţiu de agrement din România: Parcul Tineretului din Craiova. Manifestarea face parte din ediţia 2009 a Zilelor Craiovei şi se va constitui într-un prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. Abia aşteptăm să revenim în Bănie şi să cântăm, să ne jucăm şi să ne distrăm cu noii noştri prieteni!!!