duminică, 6 septembrie 2009

Invitaţie la colaborare
















Compania „Euro – Art Serv”,
în colaborare cu mai multe structuri locale şi centrale,

intenţionează să organizeze

în zilele de 03 şi 04 octombrie 2009

în Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte

prima ediţie a

„ Z I L E L O R ZÂMBETULUI DE COPIL „

Happening-uri, festival muzical, paradă a modei pentru copii, spectacole, concursuri, jocuri sportive şi distractive, expoziţii florale şi de bunuri de larg consum pentru copii şi părinţi, emisiuni de radio şi de televiziune, invitaţi şi multe alte lucruri şi întâmplări interesante.

Avem în proiect şi o tentativă de record Guiness Book despre care vă vom anunţa la momentul potrivit, după stabilirea detaliilor.
Vă adresăm invitaţia de a ne fi parteneri în organizarea şi derularea acestui eveniment. Pentru a vă include numele şi sigla în toate tipăriturile pe care le pregătim, vă rugăm să ne trimiteţi cât mai curând un accept de principiu, precum şi sigla şi textul pe care doriţi să îl promovăm.


Lansare simultană de mini-CD-uri ale componenţilor Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor în 12 localităţi din ţară

Un alt element de noutate cu care vine Teatrul „Junior” (divizie a Euro Art Serv) este lansarea simultană în 12 localităţi din ţară, luni, 14 septembrie 2009, cu ocazia Deschiderii noului an şcolar de învăţământ, a tot atâtea mini-cd-uri realizate de componenţii Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor. În Târgovişte, Pucioasa, Aninoasa, Bucureşti, Lehliu-Gară, Movila, Vulcana de Sus, Piatra Neamţ şi în alte localităţi din judeţele Dâmboviţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Neamţ Cei 12 copii şi adolescenţi, membri ai Grupului Naţional „Şcoala Micilor Vedete, au muncit mult pe parcursul vacanţei pentru a le putea face aceste cadouri muzicale colegilor şi profesorilor lor .Prin aceste lansări se intenţionează şi oferirea unei abordări artistice a evenimentului prilejuit de Deschiderea Anului Şcolar.
Şi pentru acest proiect vă adresăm invitaţia de parteneriat.

Confirmările vor fi trimise pe adresa de mail:
victormih2005@yahoo.com
Detalii şi informaţii suplimentare la tel. 0740-643071 şi 0766-341529.


Cu deosebit respect,

Victor Mihalache,
director Euro-Art

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu