luni, 31 august 2009

Rânduri de la prieteni







Iată că noii şi (deja) bunii noştri prieteni Irina Haideţ şi Gavrilă Ionoan de la "Academia Copiilor" şi de la "Mini-Miss şi Mini-Mister România" povestesc cum s-au simţit în platoul emisiunii "Clubul Victorioşilor", la Columna Tv, în Târgovişte. Pe www.minimiss.ro , la secţiunea de noutăţi veţi găsi fotografii de la emisiune şi următorul text:

"VIZITA LA "CLUBUL VICTORIOSILOR" august 2009 Stiam unii de altii.Ne cunosteam reciproc rezultatele. Ne apreciam pentru modul serios in care lucram. Nu e o lauda, asta este situatia! In cele din urma ne-am si intilnit. La Tirgoviste, raspunzind unei invitatii amabile de a vedea la fata locului citiva copii ai acestui judet deosebit, Dimbovita. Intilnirea cu domnul Victor Mihalache si cu sotia acestuia a decurs de parca ne-am sti de-o viata. Avem teluri comune, avem idei ce se completeaza, avem cam acelasi mod de privi lucrurile. De aceea totul s-a legat rapid. (explicaţii fotografii) :Domnul Victor Mihalache, in studiou, alaturi de o coechipiera a emisiunii de doua ore pe care o realizeaza saptaminal la COLUMNA TV. In timpul emisiei. Ne-am simtit foarte bine alaturi de gazdele dimbovitene. O amintire de la finalul emisiunii si inceputul colaborarii noastre."
Vă aşteptăm oricând cu mult drag în Târgovişte, în judeţul Dâmboviţa şi oriunde în ţară, acolo unde funcţionează Şcoala Micilor Vedete. Avem multe proiecte de împlinit împreună. Mult bine vă dorim!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu