joi, 1 aprilie 2010

Multe şi nu mărunte

Am postat ceva mai rar în ultima perioadă şi aceasta din două motive : primul - lipsa timpului şi - al doilea - faptul că nu mai pot ataşa fotografii pentru că am depăşit cota alocată de Blogger. Va trebui să găsim o nouă formulă pentru a vă oferi dumneavoastră, vizitatorilor, imagini de la activităţile noastre.
Nu v-am vorbit despre concertul "Vârste". A fost o reuşită deplină. Iuliana Ilie a fost remarcabilă, fapt subliniat şi de invitaţii speciali. A fost ca o poveste desprinsă din trecut şi adusă în actualitate. Minunată întâlnirea cu vârsta de sus reprezentată de Tanti Leana din Pietrari ( la peste 80 de ani) şi de stră-bunica Ralucăi Petre (97 de ani). Spectacolul a fost difuzat integral de Televiziunea Columna.
Apoi a fost spectacolul "Muzică în ritm...umanitar", organizat de Centrul "Europe Direct" la Clubul Studenţilor din Târgovişte. O sală plină ce a fremătat la fiecare evoluţie. Şcoala Micilor Vedete - Clubul Victorioşilor a evoluat cu "Drumeţie", "Vine primăvara" şi "La Bamba". Radu a dat lecţii de dans şi a cucerit, împreună cu toţi colegii, asistenţa. Victoriosul mai mare Radu Andrei Mihalache a susţinut şi el un micro - recital.
Filmările pentru "Capra Vecinului" şi "Clubul Victorioşilor" au însemnat şi ele foarte mult în economia ultimelor zile. S-a filmat la Pucioasa şi Târgovişte ( la Muzeul Scriitorilor ).
Prezenţa Victorioşilor în emisiunea "Comanda la mine!" în care protagonistă a fost familia Ilie a adus multe aprecieri din întreaga ţară.
Ne pregătim pentru Festivalul de Teatru "Flori de Mai" ce va avea loc la Mediaş, pentru "Revelionul Copiilor" (care se va întâmpla pe 1 iunie la Reşiţa) şi pentru alte câteva importante prezenţe pe scene mari. Dar despre toate vom povesti la momentele potrivite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu