marți, 29 decembrie 2009

Un gând bun pentru toţi prietenii noştri!













Zilele Zâmbetului de Copil – ediţia de iarnă 2009

* Teatrul „Junior”, „Şcoala Micilor Vedete” şi „Clubul Victorioşilor” au fost organizatorii principali
* Complexul de manifestări a cuprins spectacole, deplasări, emisiuni de televiziune şi activităţi de caritate
* Anul 2009 a fost unul deosebit de fructuos pentru copiii şi adolescenţii de la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor


Pe întreg cuprinsul lunii decembrie componenţii Şcolii Micilor Vedete şi cei ai Clubului Victorioşilor, împreună cu actorii Teatrului „Junior”(by Euro-Art Serv), au desfăşurat manifestarea compexă „Zilele Zâmbetului de Copil”(ediţia de iarnă). Demarată la Muzeul de Istorie al judeţului Dâmboviţa (cu sprijinul Complexului Muzeal Naţional „Curtea Domnească” din Târgovişte), acţiunea cultural- distractiv – educativă a trecut prin : Ploieşti (spectacolul „Ghetuţa cu cadouri” – în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Ploieşti „I.LCaragiale”), Bucureşti – în Palatul Patriarhal (la invitaţia televiziunii Trinitas), Târgovişte (vizite şi show-uri la Columna Tv, Minisat Tv, Cartierul lui Moş Crăciun şi la Casa Sindicatelor – în concert alături de Călin Geambaşu Band şi One Way Band Romania). Au mai fost talentaţii tineri de la Şcolala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, împreună cu colegii lor mai mari de la teatrul „Junior”, pe la Măneşti (la invitaţia Şcolii generale), Vulcana Băi (la chemarea Primăriei şi a Consiliului Local), Valea Mare ( la Ocolul Silvic din localitate), Lucieni, Aninoasa şi în alte locuri ospitaliere. Au realizat filmări pentru Crăciun şi Revelion difuzate (sau în curs de difuzare) la Columna Tv, Trinitas Tv, Minisat Tv. Au fost sprijiniţi de : Centrul Europe Direct Târgovişte, presa locală şi primăriile din Târgovişte, Aninoasa, Lucieni şi Vulcana Băi. În timpul acestei manifestări complexe au fost adunate mai multe lucruri utile familiilor nevoiaşe. Mai multe dintre aceste lucruri au fost deja distribuite celor aflaţi în dificultate, restul urmând să fie donate în primele zile ale anului 2010. Au cântat, imprimat şi filmat videoclipuri de colinde, au făcut prima paradă de globuleţe de Crăciun (împreună cu „Artsip” din Pucioasa), au participat la primul Târg de Iarnă din Târgovişte, au vizitat Muzeul de Artă din Târgovişte şi s-au întâlnit cu Moş Crăciun micile vedete.
Iată câteva dintre performanţele anului 2009 pentru componenţii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor: premiul I la Festivalul internaţional de umor popular „Gura Satului” de la Macea (jud. Arad), premiul III la Festivalul de teatru „Flori de Mai”, de la Mediaş, participare aplaudată la prima ediţie a Watumi Festival & Fringe (Braşov), turneu în Bulgaria, organizarea Taberei Mini-Vedetelor la Costineşti, organizarea „Zilelor Zâmbetului de Copil”, emisiuni de televiziune la Favorit Tv, TVR, Trinitas Tv, B1Tv, OTV, Columna Tv, Minisat Tv şi altele.
O agendă încărcată, iar pentru 2010 se anunţă şi mai densă activitatea Teatrului „Junior”, precum şi cea a Şcolii Micilor Vedete şi a Clubului Victorioşilor.

Pacea căminelor străjuită de bradul de Crăciun













A trecut săbătoarea Crăciunului, dar se mai aud încă ecouri. Moşul cel Bun a fost în vizite pe la toate casele, iar acum s-a retras pentru un an ca să îşi refacă forţele şi pentru a-şi împrospăta provizia de daruri. Iar peste toţi şi toate s-a aflat pacea căminelor, străjuită blând de bradul de Crăciun...

vineri, 25 decembrie 2009

Un gând bun de Crăciun

FELICITARI pentru munca intregului club...si va daruiesc cateva ganduri.

Dorinţe de Crăciun

Ce mi-aş dori în seara de Ajun?
Să nu-ncetăm prin stele să zburăm!
Să ne visăm mai calzi,mai drepţi,mai buni
Şi să primim tot dragoste când dăm!

Să ne scăldăm cu luna prin zăvoi,
Să ne-mbrăcăm cu nopţile de-argint,
Să-mprăştiem iubirile din noi
Prin toată lumea-n seara de colind!

Şi-aş mai dori...s-avem, mereu ,speranţă
Şi ura...ruptă-n şoapte de alint,
Să ne sădim ideile prin...viaţă
Să lăstărim,prin timp,înmugurind!

Să-i dăruim poveşti lui Moş Crăciun
Când se coboară sania-i din cer,
Să-i presărăm lumini de rai pe drum
Ca să le ducă peste tot,cu el!

Justina Butaroiu

joi, 24 decembrie 2009

Columna Tv şi Minisat Tv transmit colindele Şcolii Micilor Vedete şi Clubului Victorioşilor












Videoclipurile cu colinde sunt transmise în seara de Ajun de Crăciun la Columna Tv, iar Minisat Tv reia colindele transmise în direct cu o săptămână în urmă, ne anunţă îndrăgita solistă de folclor Camelia Conovici. Mulţumim tuturor! Vizionare plăcută! Crăciun fericit!!!

Suntem pe TRINITAS TV











În Ajunul Crăciunului sunt difuzate imprimările realizate de Trinitas Tv cu Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor în Palatul Patriarhal din Bucureşti. Imagini cu copiii şi adolescenţii componenţi ai acestor grupări apar şi în felicitările acestui important post de televiziune, fapt care ne onorează şi ne obligă la noi şi noi performanţe.
Tot în Ajunul Crăciunului, de la ora 22,30, Columna Tv va difuza o emisiune specială, de sărbătoare, gândită şi realizată de Victor Mihalache ( moderatori: Anda Ştefan şi Victor Mihalache), emisiune la care au participat mai mulţi componenţi ai Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor.
CRĂCIUN FERICIT TUTUROR !

Spectacol la Ocolul Silvic Valea Mare












































Probabil ultimul spectacol al anului 2009 susţinut de artişti ai Teatrului "Junior" şi ai Clubului Victorioşilor a avut loc la Ocolul Silvic Valea Mare, miercuri, 23 decembrie. Am răspuns cu multă bucurie invitaţiei conducerii Ocolului şi am realizat o întâlnire minunată cu copiii salariaţilor de acolo, dar şi cu părinţii şi bunicii lor. A fost excepţional. Toată lumea a cântat şi a dansat, iar la final cei mici au primit daruri bogate de la Moş Crăciun.

miercuri, 23 decembrie 2009

CLUBUL VICTORIOŞILOR la Revelionul Columna Tv 2010


















































La Centrul Cultural Aninoasa au avut loc marţi, 22 decembrie 2009, pe parcursul a peste 10 ore de lucru intens, filmările pentru Revelionul Columna Tv 2010. Întregul program a fost coordonat de Victor Mihalache, iar mai mulţi dintre artiştii Clubului Victorioşilor şi-au adus contribuţia la reuşita evenimentului. Foarte mulţi interpreţi de folclor, muzică uşoară, instrumentişti, dansatori şi alţi oameni iubitori de frumos au petrecut un adevărat revelion în faţa camerelor de luat vederi pentru ca, împreună cu colectivul Columna Tv, să marcheze o nouă premieră în media dâmboviţeană: primul Revelion Tv produs, înregistrat şi difuzat integral de o televiziune locală. Vă invităm să urmăriţi în noaptea dintre ani Columna Tv şi să va reîntâlniţi cu Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor.

luni, 21 decembrie 2009

Concert de colinde


















































În seara zilei de 21 decembrie, de la orele 19,00, sala mare a Casei Sindicatelor din Târgovişte a găzduit un excepţional concert de colinde. transmis în direct de Columna Tv. Artiştii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor au urcat primii pe scenă. Apoi, One Way Band Romania ( grup condus de Romeo Geambaşu, organizatorul principal al concertului) şi Călin Geambaşu Band. A fost prezent şi Moş Crăciun, care le-a transmis daruri celor mici. A fost o seară caldă, încărcată cu vers şi muzică de calitate, o seară a sufletelor pline de bunătate.