marți, 29 decembrie 2009












Zilele Zâmbetului de Copil – ediţia de iarnă 2009

* Teatrul „Junior”, „Şcoala Micilor Vedete” şi „Clubul Victorioşilor” au fost organizatorii principali
* Complexul de manifestări a cuprins spectacole, deplasări, emisiuni de televiziune şi activităţi de caritate
* Anul 2009 a fost unul deosebit de fructuos pentru copiii şi adolescenţii de la Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor


Pe întreg cuprinsul lunii decembrie componenţii Şcolii Micilor Vedete şi cei ai Clubului Victorioşilor, împreună cu actorii Teatrului „Junior”(by Euro-Art Serv), au desfăşurat manifestarea compexă „Zilele Zâmbetului de Copil”(ediţia de iarnă). Demarată la Muzeul de Istorie al judeţului Dâmboviţa (cu sprijinul Complexului Muzeal Naţional „Curtea Domnească” din Târgovişte), acţiunea cultural- distractiv – educativă a trecut prin : Ploieşti (spectacolul „Ghetuţa cu cadouri” – în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Ploieşti „I.LCaragiale”), Bucureşti – în Palatul Patriarhal (la invitaţia televiziunii Trinitas), Târgovişte (vizite şi show-uri la Columna Tv, Minisat Tv, Cartierul lui Moş Crăciun şi la Casa Sindicatelor – în concert alături de Călin Geambaşu Band şi One Way Band Romania). Au mai fost talentaţii tineri de la Şcolala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor, împreună cu colegii lor mai mari de la teatrul „Junior”, pe la Măneşti (la invitaţia Şcolii generale), Vulcana Băi (la chemarea Primăriei şi a Consiliului Local), Valea Mare ( la Ocolul Silvic din localitate), Lucieni, Aninoasa şi în alte locuri ospitaliere. Au realizat filmări pentru Crăciun şi Revelion difuzate (sau în curs de difuzare) la Columna Tv, Trinitas Tv, Minisat Tv. Au fost sprijiniţi de : Centrul Europe Direct Târgovişte, presa locală şi primăriile din Târgovişte, Aninoasa, Lucieni şi Vulcana Băi. În timpul acestei manifestări complexe au fost adunate mai multe lucruri utile familiilor nevoiaşe. Mai multe dintre aceste lucruri au fost deja distribuite celor aflaţi în dificultate, restul urmând să fie donate în primele zile ale anului 2010. Au cântat, imprimat şi filmat videoclipuri de colinde, au făcut prima paradă de globuleţe de Crăciun (împreună cu „Artsip” din Pucioasa), au participat la primul Târg de Iarnă din Târgovişte, au vizitat Muzeul de Artă din Târgovişte şi s-au întâlnit cu Moş Crăciun micile vedete.
Iată câteva dintre performanţele anului 2009 pentru componenţii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor: premiul I la Festivalul internaţional de umor popular „Gura Satului” de la Macea (jud. Arad), premiul III la Festivalul de teatru „Flori de Mai”, de la Mediaş, participare aplaudată la prima ediţie a Watumi Festival & Fringe (Braşov), turneu în Bulgaria, organizarea Taberei Mini-Vedetelor la Costineşti, organizarea „Zilelor Zâmbetului de Copil”, emisiuni de televiziune la Favorit Tv, TVR, Trinitas Tv, B1Tv, OTV, Columna Tv, Minisat Tv şi altele.
O agendă încărcată, iar pentru 2010 se anunţă şi mai densă activitatea Teatrului „Junior”, precum şi cea a Şcolii Micilor Vedete şi a Clubului Victorioşilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu