duminică, 1 noiembrie 2009

Sărbătoare la Columna Tv














































































Duminică, 1 noiembrie 2009, pe platoul din faţa Columna Tv a fost montată scenă, a fost amplasată instalaţie de sunet, ghirlande de baloane au împodobit totul, pentru că s-a marcat inaugurarea noului sediu al televiziunii şi a fost aniversat un an în noua formulă redacţională. A fost o zi extrem de friguroasă pentru această perioadă a anului şi totuşi foarte mulţi telespectatori, precum şi personalităţi de talie judeţeană şi naţională au onorat cu prezenţa sărbătoarea. Prefectul de Dâmboviţa, Iancu Caracota, Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, senatori şi deputaţi, oameni din mass-media, artişti îndrăgiţi, precum şi un sobor de preoţi au aşezat o piatră de temelie la noul edificiu cultural de pe firmamentul Târgoviştei.
Sărbătoarea a început sub semnul copilăriei şi al adolescenţei, cu o cuprinzătoare ediţie specială a emisiunii "Clubul Victorioşilor". De altfel, Victor Mihalache a şi primit distincţia de "Cel mai bun realizator de emisiuni pentru copii". În ciuda frigului şi a ninsorii, victorioşii au evoluat cu elan şi cu pricepere. Invitaţi de onoare ai emisiunii au fost noii noştri prieteni de la Clubul Copiilor din Răcari.
Au urmat segmente de folclor, de muzică lăutărească şi - la final - recitalul îndrăgitei soliste de romanţe şi de muzică populară Corina Dragomir. Au fost zece ore de show şi de transmisiune de televiziune în direct. Totul a culminat cu un absolut superb foc de artificii.
La mulţi ani, Columna Tv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu